DYSTER


Idag känner jag mig riktigt dyster! Utvecklingen är inte uppmuntrande och 7-klöverns politiker och dess medlöpare tycks inte se den negativa utvecklingen. Jo, om några invandrare utsätts för något så rycker de ut med pukor och trumpeter ackompanjerade av hela den politiskt korrekta mediekåren.

Inte underligt att jag känner mig dyster!

När däremot invandrare ställer till bråk och begår brottslighet och till och med mord så ligger det en våt filt över hela scenen och 7-klöverns politiker får munhäfta, för att inte tala om dess medlöpare som vare sig syns eller hörs. Mediekåren sträcker sig till att skriva om ”utmaningar”.

Jag kan bara bli dyster över utvecklingen!

Hur många tror att Stefan Löfven har kraften, pondus och förmåga att ta tag i den negativa utvecklingen i vårt land. Nej, jag misstänkte väl det. För att kunna ta tag i problemet måste man först se och uppleva problemen. Uppriktigt sagt tror jag inte det finns en enda rödgrön minister eller riksdagsledamot hos 7-klövern som ser problemen och samtidigt är beredd att föreslå några skarpa åtgärder.

 

Jag blir dyster av att inte tro på framtiden!

 

Det är tragiskt att se när vår poliskår attackeras i invandrartäta områden med smällare och raketer. När polisen flyr från platsen och ansvariga från polisen säger att det är lugnare om vi lämnar platsen. Då har man förlorat kontrollen och givet upp. Det är inte längre vårt land. Vi har dessutom inget kraftfullare att sätta in mot dessa extremister.

Det är dystert när vi inte kan försvara vårt land längre!

 

Jag undrar om 87 procent av befolkningen någonsin kommer vakna. Vad krävs för att de skall öppna ögonen. Måste någon i familjen drabbas? Hur kan man försvara ”fredens” religion dag efter dag, samtidigt som vi matas med det ena terrordådet efter det andra. Hur många måste dö per dag för att 87 procent av befolkning skall vakna? Ett hundra, ett tusen eller tio tusen per dag.

Inte undra på att jag blir dyster!

 

Ett extra val hade gett 87 procent av befolkningen en möjlighet att förändra sina val. Den möjligheten utlovade Stefan Löfven vid många tillfällen under december. Men han höll inte sitt löfte! En riktig svikare och fegis.

Självklart blir jag dyster i både själen och hjärtat!

 

När jag tänker på mina barnbarn och alla andra barn som växer upp i detta samhälle till skillnad från det samhälle jag hade förmånen att växa upp i blir jag ledsen. Vad kommer de få uppleva under sina ungdomsår? Kommer de att kallas för svennehora? Kommer hela samhället fortsätta att låtsas som ingenting hänt.

Den utmaningen gör mig dyster!

För eller senare kommer någon ställas till svars för denna utveckling. Även om ingen kommer dömas i en rättsprocess så kommer domen finnas i historieböckerna.

Jag vet i varje fall att jag har försökt göra något åt utvecklingen. Jag hoppas att fler inser att det nu är hög tid att resa sig upp och säga ifrån!


Allmänt

Dela

 

ANNONS

 

Pretty Boy Floyd

4 januari 2015 23:53

Jag känner också en vanmakt med alla som pratar skit om SD.
Ett SD som försöker att rädda ett land som importerar oroligheter från värdens krigszoner.
Makthavare sitter och väntar på att svenskar ska reagera så att dom kan sätta oss i fängelse.
Det verkar vara för sent för att rädda Sverige.

 

Roger K

5 januari 2015 00:32

En jäkla tur att man har det norska medborgarskapet kvar, så att man ändå kan flytta tillbaka till Norge, när Norge inför visumplikt för svenskar.

 

Gubben Svensk

5 januari 2015 00:38

Det finns för många skitstövlar på tidningsredaktionerna som agerar bödlar till undergången!
Hade vi haft en seriös och riktig media, så hade aldrig landet hamnat i denna katastrofala situation.
Historikerna kommer att grubbla över varför journalisterna var så förbannat korkade.

 

Lassekolja

5 januari 2015 01:07

Apropå "dysterheter", så här säger Lotta Gröning av alla, dessvärre bara att instämma. Jag menar att destruktionen av den svenska skolan inleds av Palme redan på 60-talet: Avskaffande av Realexamen i mitten av 60-talet (tog själkv "Realen"1963), därefter rök Studentexamen (den riktiga!), läxor och betyg avskaffades också efter hand.
Tillbaks till Lotta Gröning:
"På alla viktiga områden har landet tappat sin kompetens. Näringslivet har förlorat sin position. Många av våra världsledande företag är nu i utländsk ägo, vi har sålt våra varumärken. Inte ens när det gäller IT och internat är vi med i leken, det område som en gång i tiden gjorde Ericsson världsledande. Vi ger bort våra naturtillgångar . . . Vi har tappat vår position inom forskningen, Svenska universitet kan inte längre hävda sig i den internationella konkurrensen. Skolan är ett fiasko, vi rasar även där i internationella under sökningar.”
Visst är det sorgligt och så dj--la onödigt! Enda räddningen är ett framtida SD >50%. Återstår att se vad som återstår den dagen om något återstår....?
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 

Amicus Curiae

5 januari 2015 02:01

Thoralf Hav tröst!

Det sägs såvisst på nätet av en viss Cornucopia som gjort intressanta observationer:

"Jag har noterat en omsvängning i sociala medier och på Internet sedan decembersveket. Allt fler vanliga namngivna svenskar vågar nu gå ut och säga negativa saker om invandring, utan att bli emotsagda. Man har passerat kanten och det går fort nu - väldigt fort. Min tidigare prognos om ett (sd) med runt 20% i nästa val kan behöva omprövas. Istället kan vi prata om runt 35% och bli största parti i riksdagen 2018.

Ja, rubriken är en avsiktlig total blandning av metaforer. Lev med det.

Framför allt på Facebook går nu allt fler personer ut och med sina riktiga namn, inför sina riktiga vänner, familj, släkt, arbetskamrater och Internetbekanta, och skriver negativt om invandring. Det börjar med en trevare, och när man upptäcker att man inte bemöts negativt så exploderar det hela.

Det går fort nu. Ska jag sätta en tidpunkt så är det sedan decembersveket. Och nej, det här är inte enskilda anekdoter, det här är verkligen en lavin, baserat på olika grupper och liknande i sociala medier. Det kommer förstås ändå ta flera år innan man passerar 25 - 30% i opinionsundersökningarna, som alltid underrepresenterar andelen (sd)-väljare.

Antagligen var många tillfreds med det förmodade extra valet, där man skulle göra sin demokratiska röst hörd. Fler skulle rösta på (sd), många skulle inte göra det, trygga i att (sd) ändå skulle gå framåt och visa vart den svenska opinionen var på väg. Den här gången måste politikerna lyssna. Till och med (kd) hade innan decembersveket vågat göra ett litet utspel om TUT istället för PUT och sänkta bidrag till svenskars socialbidragsnivå. Så nog lyssnade politikerna - en flykting skyddas lika mycket av TUT som av PUT.

Men så kom decembersveket. Nu har fördämningarna öppnat.."

- Det som är naturligt är inte skamligt.

 

Roger K

5 januari 2015 02:27

Amicus Curiae

Bra skrivet.
Du ingav i alla fall Mig lite framtidshopp.

Tack

 

Odalbonde

5 januari 2015 04:50

Amicus Curiae.

Instämmer. Det sker en islossning nu.

 

Synonymen

5 januari 2015 05:25

Jag misstänkte direkt när jag såg inslaget att ”utskällningen” måste vara riggad för att TV-tittarna skall få intrycket att alla flyktingar inte är sådana kravmaskiner och även gjuta olja på vågorna i upprörda Svenska folkhem.

Jag är numera fullständigt övertygad om att ”utskällningen” är beställd av något TV-teamet. Och vilka löften dessa bedragare fått av migrationsverket vill jag inte ens tänka på. Mitt slutord blir. FY FAN!

Angående busskapningen i Östersund och kvinnans utskällning av sina landsmän skriver signaturen ”Akvileja” på flashback

https://www.flashback.org/sp51741202

Roade mig med att titta närmare på lilla Rima, som herrarna fallit så pladask för. Som påvisats tidigare i tråden så har hon, förutom en lägenhet centralt i Östersund:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=se

också ett boende i ett charmigt villaområde i Hägersten - inte alltför ocentralt i Stockholm:
http://www.hitta.se/rima+nuaman/h%C3...son/dTjsCC5554

Där får hon dock finna sig i att dela villan med tre herrar:
http://www.ratsit.se/BC/SearchPerson...rbacken+13&zip
code=12942

Som ägare till villan står Wissam Mohammed, men han föredrar att själv vara inneboende i en lägenhet en bit därifrån:
http://www.ratsit.se/19930908-Mohame...2ZRx4wB9Rfr-ow

Om det nu är samma gosse, det finns 15 till runtom i landet. Han är bara 21 och livnär sig, förutom hyresintäkterna, på att kränga skräpmat:
http://www.ratsit.se/9697728807-H.M....._Handelsbolag
Ursprungligen postat av Akvileja
Roade mig med att titta närmare på lilla Rima, som herrarna fallit så pladask för. Som påvisats tidigare i tråden så har hon, förutom en lägenhet centralt i Östersund:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=se

också ett boende i ett charmigt villaområde i Hägersten - inte alltför ocentralt i Stockholm:
http://www.hitta.se/rima+nuaman/h%C3...son/dTjsCC5554

Där får hon dock finna sig i att dela villan med tre herrar:
http://www.ratsit.se/BC/SearchPerson...rbacken+13&zip
code=12942

Som ägare till villan står Wissam Mohammed, men han föredrar att själv vara inneboende i en lägenhet en bit därifrån:
http://www.ratsit.se/19930908-Mohame...2ZRx4wB9Rfr-ow

Om det nu är samma gosse, det finns 15 till runtom i landet. Han är bara 21 och livnär sig, förutom hyresintäkterna, på att kränga skräpmat:
http://www.ratsit.se/9697728807-H.M....._Handelsbolag

 

Pretty Boy Floyd

5 januari 2015 06:26

Vad har vi gjort för ont ?
När vi måste utsättas för den missär som sprider sig i Sverige.
Att behöva snubbla på alla tiggare.
Att inte kunna resa till våra storstäder.

 

Svensson

5 januari 2015 06:54

Många journalister i Sverige,ska ställas till svars för svenskföraktet dom ägnar sig åt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 

Kent

5 januari 2015 07:29

Det värsta var att alla kort låg på bordet efter Reinfeldts öppna sina hjärtan tal. Alla har ögon att titta med. Ändå röstar 87 % för ett fortsatt haveri. Väldigt svårt för mig att förstå

 

Sven Dacke

5 januari 2015 08:06

Från Östran
LEDARE
Låglönejobb skapar inte integration
Folkpartiets talesperson i integrationsfrågor, Roger Haddad, anser att Moderaterna saknar integrationspolitik. Och att de över huvud taget inte intresserat sig för de frågorna under regeringstiden.

http://goo.gl/YrnX8n

 

Sven Dacke

5 januari 2015 08:29

Med Mehmet Kaplan i regeringen har Gustav Fridolin och Åsa Romson sänt en tydlig signal till Sveriges muslimer om att islamisterna nu har det svenska etablissemangets stöd.

Nalin Pekgul, sjuksköterska, före detta riksdagsledamot (S) och författare till boken ”Jag är ju svensk”.

http://goo.gl/dWz06k

 

Tony

5 januari 2015 09:31

Så länge bara rätt par vinner i Lets Dans och
att rätt par får varandra i Bonde söker fru så
sover kamrat 87 % vidare. För fördumnings programmen
som kommit till enbart för att hålla Svensken ovetande
om vad som verkligen sker med landet har hittills
varit effektiva för dom styrande juntorna, Svensson går
med allt längre skygglappar och vägrar att se problemen.
Och vad ska till för att en större skara ska vakna upp ?
Ja tyvärr något i stil med en rejäl bomb i ett resecenter
eller dylikt, där likdelar sprids över ett större områden
och massor av människor lemlästas och dör! För vad är det
som får människor här att tro, att bara man kommer till
Sverige så upphör konflikter som hållit på i tusentals år?
Endast otroligt naiva idioter kan tro något sådant, och jag
är helt övertygad tyvärr, att stora dåd kommer att hända här
i världens mest naiva befolkning, som kommer att ge eko i
hela världen, där man innan betraktat Sverige som ett stabilt
och säkert land!

 

S-E Karlsson

5 januari 2015 09:31

Hej, god forts alla jag kör gärna ut god och tydlig information om SD !

 

Stefan K

5 januari 2015 10:03

Med alla problem som världens mest extrema migrationspolitik redan burit med sig, undrar jag vilket samhälle våra barn och barnbarn växer upp i?
Bryr sig 7-klövern eller är prestigen viktigare?

http://petterssonsblogg.se

 

Trollfar

5 januari 2015 10:05

@Tony, ingen smart idé att kalla folk för dumma och idioter. Utan problemet är snarare att SD inte gör tillräckligt för att nå ut med sin information. Thoralf inte inräknad i detta, han gör vad han kan.

På mig verkar det som de inte bryr sig att nå de äldre utan tror att Samtiden och annat på nätet är tillräckligt. Dock handlar det om c:a 1 miljon röster som tappas.

Så samma sak som ältats här tillräckligt är att information till de som inte har nätet behövs i hög grad. Thoralf brukar sucka om kostnader, men vad kostar inte c:a 1 miljon tappade röster?

 

Lasse

5 januari 2015 11:02

Du har helt rätt Thoralf det är dags att resa sej upp eller som en bekant sa, jag ställer snart upp på allting som gör att vi får ett bättre samhälle. Vissa journalister som helt missuppfattat sitt uppdrag borde plockas bort från sina tjänster. Men vad gör vi åt våra verklighetsfrämmande politiker?

 

Ådärkomdenja

5 januari 2015 11:20

Hur kam undvika att hålla med? Besides, sanningen segrar alltid. INGA falska imperier har överlevt nånsin. Se Sjuklövern som en sjaskig parentes, som kommer att förgöra sig själv. Sannolikt mycket snabbare än folk i allmänhet förstår.

http://adarkomdenja.blogspot.com

 

Göta

5 januari 2015 12:09

"EN MILJON TAPPADE RÖSTER" skriver Trollfar ovan, som liksom jag upprörs över att "SD inte gör tillräckligt för att nå ut med sin information".

"Ni hade ju tänkt att extravalet skulle bli en folkomröstning om invandringen. Hur ska ni nu skapa uppmärksamhet kring den frågan?" undrar DN i en intervju med Mattias Karlsson den 30 december. Svaret från Mattias Karlsson är så man kan falla ihop och gråta åt det:

"En del av de resurser vi hade tänkt avsätta för den valkampanj som nu inte blir av kommer vi använda för att köra kampanjer på gator och torg."

Har vi inte haft nog med vrålande och kastande av flaskor, smällare osv från vänstermobben. Måste SD ständigt ge dem dessa möjligheter att leka sina favoritlekar återigen och återigen. HELT MENINGSLÖST men däremot inte alls helt riskfritt.

För övrigt är DN-intervjun mycket bra.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/mattias-karlsson-sd-rena-bondfangeriet-av-alliansen/

 

Mordbrand i kärleksbombad moske-Olyckshändelse

5 januari 2015 12:16

Moskébranden i Eskilstuna för tio dagar sedan var sannolikt en olycka som startade inne i lokalen. Det är den teori som polisen nu arbetar efter, rapporterar TV4 Nyheterna.

Strax efter branden gick en lång rad svenska medier ut och beskrev händelsen som ett politiskt attentat. Det anordnades manifestationer mot islamofobi och flera politiker, däribland statsminister Stefan Löfven (S) och justitieminister Morgan Johansson (S) gick omedelbart ut och fördömde kraftfullt den påstådda mordbranden, som antogs ha startats av rasistiska svenskar.

Stora vänsterliberala internationella medier spred vidare de svenska mediernas bild av ett attentat och målade upp en bild av ett Sverige som genomsyras av islamofobi.

Men nu är polisen på väg att helt släppa teorin om att branden över huvud taget var anlagd, enligt källor till TV4 Nyheterna. Istället arbetar man efter teorin att branden startade inuti moskén. Tidigare vittnesuppgifter om personer som setts springa från moskén kan ha andra logiska förklaringar, enligt poliskällorna.

Branden i Eskilstunamoskén startade på eftermiddagen på annandagen. Runt 70 personer befann sig inne i lokalen, varav fem fick föras till sjukhus med skador.
http://www.friatider.se/polisen-mosk-branden-var-en-olycka
http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/nya-teorier-i-moskebrand-3039283

 

Hulda mk1

5 januari 2015 12:38

Undrar hur många som nu kommer att be om ursäkt till alla Sverigedemokrater för det hat de vräkt ur sig på bloggar, twitter och annat. Det visar sig ju att Moskebranden INTE var ett attentat.
Ingen lär göra det, men de bör förhoppningsvis vänta några dagar innan de reflexmässigt vräker ut sitt hat mot Sverigevänner...
Men appropå dysterhet, pendeln är på väg att svänga, men hinner den svänga klart innan det är försent...

 

Stridhsson

5 januari 2015 13:05

För tusan, Thoralf deppa inte nu, det är på väg att vända. Nu är det tyst angående moskéebranden, busshistorien i Jämtland har öppnat ögonen på folk, jag vet, vi har släkt däruppe, tidigare har det inte gått att diskutera invandringen, det förblev tyst,vi har erfarenhet av eländet söderöver, bla. har våran son bott i Malmö ett tag. Så när folket i Norrland börja prata då tror jag på ljuset..

 

Lena

5 januari 2015 13:19

Det @Lassekolja 01.07 återger vad Lotta Gröning säger tror jag är en mycket sann bild av Sverige av idag:" Vi har tappat all viktig kompetens". Tyvärr är det inte heller många svenskar som fattat det riktigt. De flesta stora företag och varumärken är sålda utomlands. Många tror att IKEA fortfarande är svenskt!1?. Så manipulerade är svenska folket, något framförallt tv är skyldiga till. När tv presenterar viktiga nyheter är det så förvirrande svårt att få en klar bild av vad som egentligen hänt. Denna förvirring kallas dimridå, för det är inte meningen att vi ska förstå. Ett förvirrat och ointresserat folk är lättare att styra.

Vissa dagar är jag modstulen, andra mer stridslysten. Det är viktigt att hålla humöret uppe, för det kommer helt säkert ett läge där saker o ting kommer att förändras (förvärras) och då går det fortare än nu. Kanske kommer ett extraval under denna mandatperiod. Det händer alltid saker som ingen kunde förutse. Kanhända har det med Lövets storhetsvansinne att göra...

Visst tror jag att SD har möjlighet att få 35% under mandatperioden. Men ni ska veta att det sitter långt inne hos många vana s-röstare. Släktingar (pensionärer som bor tryggt o bra utanför alla problemområden)till mig sitter och skryter med att de har en muslimsk gympaledare, det är såå exotiskt... Vid tidigare tillfälle då jag berört invandringsfrågorna blev det blankt stopp. De har slukat medias info med hull o hår. De är vana med att inte få mothugg och det gör väl ont att få höra en annan version. Själva har de så bra!!

Visst är det sant att vi behöver nå alla pensionärer som inte har pc eller får annan info än den gängse. Många av dem är troliga Sd-röstare, för som någon på tråden säger så har det lossnat. Många pratar nu öppet om invandringsproblemen, hoppas också att de har modet att ta steget ut och rösta rätt också.
Det är bara vi som kan fortsätta det värvet med ytterligare info, för ibland blir saker o ting "moget" och det händer av sig självt.

 

OT

5 januari 2015 13:37

Apropå Dick Harrissons besked om att det är bara invandrare som byggt Sverige.

Här är 7 svenska invandrare till som gjort avtryck i USA! http://www.svd.se/nyheter/historia/7-svenska-utvandrare-som-gjort-avtryck-i-usa_4219963.svd?sidan=7

 

Bosse

5 januari 2015 13:53

Du är jättebra! Du gör nytta. Vi är fler (jag tex) som måste våga diskutera mer med alla bekanta som fortf. biter sig fast i en förljugen bild av samhället. Tyvärr måste väl någons dotter bli våldtagen för att de skall reagera. Läser din blogg varje dag. Du känns som en röst från det bortglömda sunda förnuftets land. Jag är i din årskull, jag röstade på M förr i tiden, en annan tid.

 

Lassekolja

5 januari 2015 14:19

Som vanligt kloka ord från Dig @Lena! Om media gjort jobbet hade massinvandringen, med allt vad den innebär, inte varit möjlig. Att mediasituation ser ut som den gör grundar sig på 68-vänsterns infiltration på Journalisthögskolan, Södertörn m.fl 68-vänstern besitter fortfarande de viktigaste positionerna hos (PK-)mediaetablissemangen, SvT, SR, m.fl Hur partisympatierna ser ut vet vi redan. Enda chansen till förändring av nödvändig/erforderlig informationinriktning åt rätt håll kan endast ske genom att Sverigedemokraterna själva tar som sin viktigaste uppgift att ge korrekt=sanningsenlig information om hur "landet ligger". INGEN(!!!) ANNAN kommer att göra detta!!! Endast SD kan rädda vårt kära Välfärdssverige!! Så sätt igång SD-Riks!!!

http://www.status.st

 

Sven Dacke

5 januari 2015 15:44

Mångfalden på SR Kronoberg

Alla gillar mångfalt och multikulti, men hur många med invandrarnamn hittar du på Radio Kronoberg, Dom har till och med en Porsonalexpert som heter "Helen Svensk"

http://goo.gl/nQZYnq

 

Tony

5 januari 2015 15:48

Trollfar:
För att få någon att regera är det ibland effektivt att
provocera, man behöver inte vara någon Einstein för att
förstå att det Sverige håller på med inte är hållbart i
längden, alla kan se och förstå detta, och att då lotsas
som att allt kommer att bli som förut är otroligt naivt.
Ordet dumma har du själv hittat på,jag skrev naiva.
Sen, visst kan säkert SD göra mer för att informera folk,
men det borde inte hindra folk att tänka till själva,
det är inte särskilt svårt att förstå att all media i Sverige
mörkar allt som är negativt med en hög invandring, att påtala
detta för media, eller ännu bättre, att sluta köpa smörjan
är ett effektivt sätt att tala om att dom är helt fel ute!

 

AyC

5 januari 2015 16:22

Träffade en bekant häromdagen och vi stannade och pratade om allt möjligt. Hon kom in på invandringen och då gick ju jag igång och det visade sig att vi var rörande överens om allt.
Jag sa att jag röstat på SD de senaste valen men det sa hon att hon inte gjorde. Men hon tyckt SD hade rätt i det mesta ...
Ja,vad säger man ... Gammal sosse ...
Men vad vet jag vad hon egentligen lägger i kuvertet i röstningsbåset ... Många kör ju läpparnas bekännelse ett tag till ...

 

Synonymen

5 januari 2015 16:39

Polisbuss sattes i brand (uppskattar att inköpspriset för en fullt utrustad polispiket ligger på 8-1 000 000 kr) någon som vet?

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2591865-polisbuss-brann-i-natt

Gustav Fridolin vill att ”utsatta” skolor skall ges ännu mer resurser i en ny blocköverskridande skolöverenskommelse.

Måste man vara idiot dvs. politiker eller journalist för att inte se ett samband?

 

MVH Andreas

5 januari 2015 17:47

Hav tröst thoralf,vänta tills oppinionsmätningarna kommer i vår så tror jag du blir lite mindre dyster.

 

Maja Dacke

5 januari 2015 18:06

Thoralf (och övriga i tråden):

Ta en tur i naturen medan vi har den! Då lättar det. Och vi kan få fler njutningsbara bilder från din kamera.

Eftersom vi i min trakt har ett molnlock över oss i stort sett hela tiden (utom morgonen) (i horisonten runt om ses blå himmel, så den finns) har jag kollat sajter idag. På en avslöjades av någon som 'visste besked' att de vita strecken ska försvinna och att toxiska utsläpp ska ske utan att de kan ses. Jag forskar vidare.

Och alla Thoralfs besökare förutom någon enstaka är totalt ointresserade av sådana här fenomen. Men några strutsar är ni definitivt inte - det vet jag. (Ty strutsar kan inte skriva maskin, än mindre använda dator.)

 

Synonymen

5 januari 2015 18:12

National Review: “Väljer Sverige självmord via invandring?”

http://www.nationalreview.com/article/395477/sweden-opt-suicide-immigration-daniel-pipes

Svaret är ett rungande JA!

 

Snöbad i Grytan

5 januari 2015 18:28

De syriska asylsökandes motvilja mot det jämtländska klimatet engagerar.

http://meritwager.wordpress.com/2015/01/02/krister-thelin-detta-forhandlande-och-dunkla-tal-om-kronofogdebeslut-pa-avhysning-fran-bussen-innan-verkstallighet-kan-ske-tyder-pa-okunnighet-eller-medveten-taktik-for-att-undvika-att-fatta/

https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10152685082663251

 

Trollfar

5 januari 2015 18:55

@Tony, nja det var idioter jag reagerade mest över. Kalla inte folk för idioter, framför allt inte de som senare kanske kan bli SD-röster. Sådant språk är inte provocerande utan översittartakter och det skall vi inte ha hos SD. Det räcker med sjuklövern och deras just översittartakter.

 

Lena

5 januari 2015 20:30

@Maja Dacke
Men det är väl ännu mer otäckt att vi inte kan se vad som "släpps ut/ner"! Här i min lilla stad så har det varit mindre chemtrails under några månader, men vissa dagar ganska mycket. Idag var det en helt klar dag, men längre bort på himlen så upptäckte jag dessa utspretade, mjölkiga spår av chemtrails, fortfarande inte så att de skymmer hela himlen utan det syns tydligt att det är som utsmetade streck. Går inte att ta miste. blev förvånad att det är så olika på olika ställen. Är det inte vädret, vanliga moln som utgör "locket"?

 

Tommy

5 januari 2015 20:41

@Thoralf
Vad jobbigt det måste vara att känna sig så otroligt dyster. Man ska ju ha det bra i livet. Nu när du har betalt för att vara ledig ett år borde du pausa bloggen och identifiera saker du mår bra av och som gör dig positiv. Kan du inte träffa dina vänner och familj och njuta av god mat. Kanske resa till ngt ställe du gillar.
Livet är alltför kort för att att leva i nostradamusläge med hela Sverige på sina axlar.

 

lassese

5 januari 2015 21:40

@Lena
Chem Trails har gång efter gång efter gång debunkats och motbevisats med såväl sunt förnuft som med fakta.:
http://conspiracies.skepticproject.com/articles/chemtrails/

 

Björn söderberg

5 januari 2015 22:00

Jag vet inte om jag ska känna mig dyster. Ju mer jag läser i media så börjar det höjas röster mer och mer om att man på nått viss måste börja fundera på hur man ska göra ang invandringen. Det som gör de intressant är att högt uppsatta personer börjar kritisera både regeringssamarbetet och den fortsatt höga nivån av asylsökande.detta är bara början på nå bra.att sen ysylsökande börjar visa missnöje gör ju bara saken bättre för oss som försökt påvisa att många är rena rama lycksökarna som kommer till vårt land. Så ha förtröstan sanningen segrar till slut

http://barrkis

 

Tony

6 januari 2015 08:57

Trollfar:

Ja dom åsikterna får stå för dig, folk här i landet behöver
väckas, helst innan det är för sent, och att många är otroligt
naiva är ingen överdrift, snarare en underdrift!

 

Onkel Sven

6 januari 2015 09:04

H,G Strömer säger på sin blogg angående de "flyktingar" som kommer till Sverige i dagsläget att vi inte kan veta vad dessa gör om 5,10,15,20,50, år vi ska alltså försörja dem så länge enligt honom ?