LEDARE: Hitler hade varit stolt över ”anti-rasisterna”


Hitler kallade det Große Lüge – den stora lögnen. I Mein Kampf förklarade han hur effektiv den är: De stora massorna i ett land är alltid mera redo att falla offer för Den stora lögnen än den lilla, eftersom de själva bara småljuger och aldrig kan föreställa sig att någon är fräck nog att totalt förvränga sanningen. Hitler skulle ha varit stolt över de svenska politikerna och ”anti-rasisterna”.

I går (8 december) publicerade Dagens Nyheter en helsidesannons för boken Invandring och mörkläggning – en saklig rapport från en förryckt tid. Boken är skriven av professor Karl-Olof Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin och kom ut i april 2013. Torrt och sakligt går författarna igenom invandringen och dess konsekvenser, och på Bokus.com beskrivs boken så här:

 

 

”Här beskrivs lögnerna, hyckleriet och det havererade integrationsmaskineri som svenska politiker, journalister och opinionsbildare, i en blandning av okunnighet, feghet och missriktad välvilja, väljer att inte berätta om för svenska folket.”

 

Inget förlag ville ge ut boken, så författarna gav ut den på eget förlag. Trots frånvaron av recensioner i mainstream-medierna har boken sålt i nästan 5 000 exemplar, men den går inte att hitta hos vanliga bokhandlare. Folk beställer den på nätet och smygläser den.

För att sprida boken till fler svenskar satsade författarna 115 000 kronor plus moms på en helsidesannons i Dagens Nyheter. Och då bröt det totala vansinnet ut. De politiskt korrekta på Twitter, Facebook och andra sociala medier fick dåndimpen – skulle PK-tidningen DN bidra till att svenska folket får kännedom om de obehagligheter de själva så framgångsrikt lyckats dölja i årtionden?

 

Den stora lögnen har legat som en våt filt över Sverige i många år. De stora massorna tror fortfarande på den (som Hitler förutspådde), men vi är fler och fler som börjat ta reda på fakta själva och gör vad vi kan för att sprida upplysning till svenskarna. Då drabbas de politiskt korrekta storlögnarna av Den stora paniken.

DN kallas rasist-tidning (välkommen i klubben!) för att de sålde annonsutrymme till författarna av boken. Chefsinkvisitorn, prästen Helle Klein, satte morgonkaffet i halsen och den ur S-ledningen sparkade islamisten Omar Mustafa började yra om Goebbels. Och det vanliga gänget muslimskor samlades på Medborgarplatsen för att manifestera mot ”rasism”.

 

Men det är förstås inte lögner de politiskt korrekta är upprörda över. De rasar över det faktum att fler svenskar kommer att vakna ur Den stora lögnens dvala och faktiskt se att kejsaren inte bara är naken utan dessutom sitter på en stor elefant mitt i rummet.

De fakta Sandelin och Arnstberg presenterar i DN-annonsen (och i sin bok) kommer från fullständigt trovärdiga källor som Migrationsverket, Statistiska Centralbyrån, Sveriges Kommuner och Landsting etc. Siffror som talar sitt tydliga språk.

Men borde inte de politiskt korrekta ”anti-rasisterna” jubla åt det faktum att Sverige delat ut 1,1 miljoner uppehållstillstånd sedan 2000? Vi är ju världens största humanitära stormakt … Menar de att det är något fel på att 15 procent av befolkningen (invandrarna) får 60 procent av försörjningsstödet? De brukar ju påstå att svenskarna minsann inte har någon rätt till sina egna skattepengar, utan bör dela ut dem till all världens behövande.

 

Felet är helt enkelt att de själva vet hur illa invandringspolitiken och integrationen sköts i Sverige. De vill bara inte att vanliga människor ska få reda på det. För då avslöjas de själva som lögnare – upplärda av självaste Adolf Hitler.

På Facebook bildas det nu grupper som vill anordna bokbål där de ska bränna såväl Dagens Nyheter som boken Invandring och mörkläggning. Även detta en gammal ”fin” tradition som nazisterna glatt använde sig av. Glömda är uppenbarligen Heinrich Heines (1797-1856) berömda ord: ”Där man bränner böcker bränner man till slut även människor.”

Vore det inte mycket enklare för oss alla om de politiskt korrekta, i stället för att ständigt kalla oss yttrandefrihetskämpar för rasister/nazister/fascister, erkände att det är just det de själva är? Och att det är därför de till varje pris vill få tyst på oss som vägrar leva i Den stora lögnen.

 

 

 

 

Share This Article

Do the sharing thingy

0 0 3 0 0

Om författare

More info about author